Investeer in de verduurzaming van je woning en ontvang 10% collectiviteitskorting per isolatiemaatregel

Wil je het hele jaar door genieten van een optimaal binnenklimaat én daarmee bijdragen aan een groener Nederland? Vastgoed Isolatie helpt je graag op weg richting een energiezuinige woning

Waarom nú investeren in isolatie? We geven tijdelijk 10% collectiviteitskorting per isolatiemaatregel. Vraag vóór 1 augustus 2021 een gratis adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden voor isolatie op jouw adres.

Benieuwd naar de meest gebruikte isolatiemethoden?

Spouwmuurisolatie
De meest voorkomende isolatie bij woningen is de spouwmuurisolatie.  Deze energiebesparende isolatiemethode zorgt voor een gemiddelde besparing van 30% op de energierekening.

Vloerisolatie
Het warmteverlies binnen de woning beperken? Met goede vloerisolatie voorkom je een koude vloer in de woning wat bijdraagt aan een comfortabel woonklimaat.

Dakisolatie
Wist je dat bijna 25% van alle warmte in de woning verloren gaat via het dak? Met een goede isolatie van het dak kun je honderden euro’s besparen op de energierekening. Hierdoor kan de kachel weer een graag omlaag en dat zorgt voor een lagere CO2-uistoot. Met een goed geïsoleerd geniet je het hele jaar door van een perfect binnenklimaat; koel in de zomers en warm in de winter.