Spouwmuurisolatie met EPS Parels

eps-parels

Isoleren met EPS-parels 

De komst van de HR++ EPS-parel met grafiet toevoeging heeft voor de volgende stap in het isoleren met EPS gezorgd. Vanwege de toevoeging van grafiet is de isolatiewaarde ten opzichte van de standaard witte EPS-parel een stuk hoger. Tijdens het blaasproces wordt er een twee componenten verlijming aan de parels toegevoegd. Dit zorgt naar verloop van tijd voor een vormvaste harde EPS-plaat in de spouw, dit gaat nazakken of wegzakken van het isolatiemateriaal tegen. Een EPS-isolatie parel bestaat uit 98% uit gesloten luchtcellen en 2% polystyreen waardoor de EPS-parel een hoger isolerend vermogen heeft. Door deze gesloten celstructuur kan de parel geen vocht opnemen en is deze dus volledig vochtongevoelig.

Neem contact op

Goede redenen om te gaan isoleren

Bespaar tot honderden euro’s op uw stookkosten

De investering is binnen enkele jaren terug verdiend

De waarde van uw woning gaat omhoog

Hoe wij werken?

in 4 stappen

  1. Tijdens de technische opname op locatie heeft de isolatieadviseur een endoscopisch onderzoek gehouden om te kijken of de spouw geschikt is om geïsoleerd te worden.
  2. Wanneer blijkt dat de spouw geschikt is tot na-isoleren, worden tijdens uitvoering kleine gaten geboord binnen de kruising van de liggende en staande voeg. Dit wordt gedaan in een vastgesteld boorpatroon. Door deze kleine gaten wordt het isolatiemateriaal in de luchtspouw van de muur geblazen.
  3. De installateur zorgt voor de juiste blaasdruk zodat de juiste verdeling van het isolatiemateriaal kan worden gegarandeerd.
  4. Nadat de spouwmuur volledig geïsoleerd is worden de kleine gaten weer dichtgemaakt met voegspecie. Deze voegspecie wordt zo goed op kleur aangebracht zodat verschil in kleur zo klein mogelijk is.
050 23 40 040

Bespaar op woningisolatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor EPS Parels spouwmuurisolatie

Offerte aanvragen