Dakisolatie met Plixxent SF spray foam Hfo

Dakisolatie met Plixxent SF spray Foam, een geslotencellig hardschuim wat een ideale toepassing is voor het luchtdicht en naadloos isoleren van hellende daken.

Het schuim wordt aangebracht middels spraytechnieken tussen de gordingen of sporen van het dak. Het schuim vloeit en expandeert in alle kleine hoeken en naden waardoor er een mooi luchtdichte isolatielaag wordt aangebracht.

Het product wordt door een spuiter gespoten en verwerkt met een PU-machine op locatie.

Indien in het vertrek later een badkamer of andere vochtige ruimte wordt is het wenselijk om een dampremmende folie toe te passen voor de bescherming tegen vocht.

Aandachtspunten uitvoering;

- Systeem is niet toepasbaar bij daken die voorzien zijn van een dampdichte buitenlaag, denk bijvoorbeeld aan; bitumen/dakleer of een al aanwezige      isolatieplaat (Pur/Pir/EPS).
- Kopse kanten van de gordingen en-/of sporen dienen te worden afgeplakt met ducttape indien er in de toekomst een lattenconstructie of afwerking     op moet komen;
- De zolder moet vrij zijn van gestalde huisraad i.v.m. de spuitnevel;
- Verlichting, elektra of stekkerdozen die gelijkliggen met de gordingen of op het dakbeschot zitten moeten verwijderd of verplaatst worden;
- Verder zijn er afplakwerkzaamheden nodig van Cv-installaties en dakramen.

Voordelen

- Hoge isolatiewaarde λ- 0,022 m2K/W
- Bij 80mm Rd-waarde van 3,50m2K/W
- Luchtdicht en naadloze isolatielaag
- Binnen 1 werkdag gerealiseerd
- Uitermate geschikt voor houten kapconstructies
- Bevat geen schadelijke HFcK’s
- Voldoet aan de eisen van 2023Offerte aanvragen