parallax background

Zakelijke isolatie.

Isolatie zakelijk

Bij ons kun je terecht voor professioneel advies en uitvoering op het gebied van zakelijke isolatie. Bent u in het bezit van een bedrijfspand of heeft u ander vastgoed en beschikt dit niet over voldoende isolatie? Wij helpen u graag verder!

Isolatie van uw bedrijfspand, utiliteit, kerkgebouw, woningbouw of agrarisch pand levert u veel voordelen op. Het aanbrengen van isolatie van een zakelijk pand zorgt voor een forse verlaging van de energiekosten én een beter binnenklimaat. Doordat de verwarming minder vaak aanstaat, komt er minder Co2 vrij. Hierdoor draagt u bij aan een beter milieu!

Vanaf 2023 energielabel C voor kantoren verplicht!

Naast dat het isoleren voor u veel voordelen oplevert worden er bij kantoren in 2023 ook verplichtingen gesteld aan het energielabel. in 2016 heeft minister blok (wonen en rijksdienst) een wettelijke verplichting aangekondigd voor eigenaren van kantoren. Vanaf 2023 dienen, volgens de Wet Milieubeheer, alle bedrijfspanden minimaal over een energielabel C te bezitten.

Vrijblijvend offerte op maat

Benieuwd wat wij voor uw zakelijk pand kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Dit betekent dat onze adviseurs - gratis en vrijblijvend- een advies op locatie uitgeven. Uiteraard ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat.

Bekijk hoe onze monteurs aan het werk gaan