parallax background

Over Vastgoed Isolatie.

 

Een jong, dynamisch en gedreven team van professionals met jaren ervaring in de na-isolatie sector waarbij werk en hobby in elkaar overgaan.

Onze drijfveer?

Bij Vastgoed Isolatie geloven we dat duurzaamheid en comfort hand in hand gaan. Onze missie is om bij te dragen aan een betere toekomst door het verduurzamen van bestaande woningen en gebouwen. We willen mensen bewust maken van de voordelen van isolatie en hen helpen om hun panden energiezuiniger te maken, zonder daarbij aan comfort in te leveren.

Onze kernwaarden zijn vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. We vinden het belangrijk om vakmanschap te leveren, waarbij we werken met hoogwaardige materialen en ons blijven ontwikkelen in nieuwe technieken en innovaties. Daarnaast staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. We willen onze klanten de beste isolatie-oplossingen bieden en zijn pas tevreden als zij dat ook zijn. Betrouwbaarheid is voor ons ook erg belangrijk. We komen onze afspraken na en zorgen voor een transparante communicatie richting onze klanten.

Door deze kernwaarden te combineren met onze missie, streven we naar een duurzame toekomst waarin iedereen kan genieten van comfortabel wonen en werken, zonder daarbij het milieu onnodig te belasten.

Over Vastgoed Isolatie

Vastgoed Isolatie is in 2020 opgericht door Jorben Bos en Hessel Engbrenghof. Na jarenlange ervaring in de isolatiebranche besloten zij om hun kennis en expertise te bundelen en hun eigen isolatiebedrijf te starten. Hun doel was om op een duurzame manier bij te dragen aan het verduurzamen van bestaande woningen en gebouwen.

Het bedrijf begon klein, maar door de kwaliteit van hun werk en hun betrouwbare service groeide Vastgoed Isolatie al snel uit tot een bekende speler in de isolatiebranche. Het bedrijf richt zich op verschillende isolatiemethoden zoals dakisolatie, bodemisolatie, vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Door gebruik te maken van hoogwaardige isolatiematerialen en moderne technieken garandeert Vastgoed Isolatie haar klanten de beste isolatie-oplossingen.

Naast vakmanschap en kwaliteit hecht Vastgoed Isolatie veel waarde aan klanttevredenheid. Door een transparante communicatie en het nakomen van afspraken zorgt het bedrijf ervoor dat de klant altijd centraal staat. Dit heeft geleid tot vele tevreden klanten en een groeiend klantenbestand.

Duidelijke missie en kernwaarden

Met een duidelijke missie en kernwaarden zoals duurzaamheid, comfort en betrouwbaarheid, streeft Vastgoed Isolatie naar een duurzame toekomst voor iedereen. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen en innoveren om zo haar klanten de beste isolatie-oplossingen te bieden en bij te dragen aan een betere en duurzamere wereld.

Bij Vastgoed Isolatie hechten wij veel waarde aan certificeringen. Ze zijn een bewijs van onze kwaliteit, expertise en vakmanschap op het gebied van isolatie. Wil je meer weten over onze certificeringen of de isolatiewerkzaamheden die wij uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak jouw woning of gebouw duurzamer met onze isolatie-oplossingen!

 

Waarom Vastgoed Isolatie?

Een jong en innovatief team

(na)isoleren met zorg en vakmanschap

Product onafhankelijk advies

Technische uitvoerbaarheid staat op één

Verwerken wij een toepassing zelf niet gaat het door naar onze partner

Verwerking van gecertificeerde systemen en materialen

NIET isoleren is ook een advies

10 jaar kwaliteitsgarantie

Partners van Vastgoed Isolatie

Onze adviseurs staan voor je klaar

Vragen over jouw huis isoleren?

Naam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
* verplichte velden