parallax background

Vloerisolatie met Sprayfoam HFO Isolatieschuim

Plixxent SF Sprayfoam HFO isolatieschuim.

Verhoog uw wooncomfort

Altijd maar koude voeten in de winter? En krijgt u het niet lekker warm in uw woning? Grote kans dat u geen of geen goede vloerisolatie heeft. Vloerisolatie is onmisbaar voor een optimaal wooncomfort.

Sprayfoam HFO Isolatieschuim

Met Plixxent SF Sprayfoam HFO isolatieschuim onder uw vloer zult u merken dat de vloer veel aangenamer aanvoelt. Het grote voordeel van dit isolatie materiaal is dat het geschikt is voor elke ondergrond. Door de 100% damp-open structuur van het materiaal kan het zelfs onder houten vloeren aangebracht worden. De vorm van de ondergrond is niet van belang voor deze toepassing er vormt zicht altijd een perfect isolatielaag. Plixxent SF Sprayfoam HFO isolatieschuim leidt tot een gezonder binnenklimaat, omdat vocht, lucht en andere stoffen niet meer via de kruipruimte de woning intrekken.

Meer comfort, minder energie

Door de onderzijde van uw vloer te laten voorzien van Plixxent SF Sprayfoam HFO isolatieschuim, wordt de vloer naadloos afgesloten van de kruipruimte. Hierdoor heeft koude en vochtige lucht in de kruipruimte geen kans meer de woning in te trekken en stijft uw wooncomfort. Daarnaast zult u merken dat u minder hard hoeft te stoken en het binnenklimaat beter beheersbaar is, waardoor uw energierekening omlaag gaat. U heeft met Plixxent SF Sprayfoam HFO isolatieschuim de garantie dat de isolatie gedurende de levensduur van uw woning van hoge kwaliteit blijft.

Voordelen:

Voldoet aan de eisen voor na 2023

Bevat geen schadelijke HFK’s

Luchtdicht en naadloos systeem

Hoge isolatiewaarde

Hecht op elke ondergrond

Damp-open

Vochtbestendig

Downloads:

Onze adviseurs staan voor je klaar

Vragen over jouw huis isoleren?

Naam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
* verplichte velden